zondag 20 juli 2014

conceptueel denken

Wat een pracht van een foto ... een staaltje pure Kunst.

De belichting - het concept - heerlijk uitgewerkt. Dit is een zeer goed voorbereid en overdacht iets. Een prachtige suspension waar gebruik gemaakt wordt van plastic folie.

Een pure balansoefening waarbij verscheidene aspecten van invloed zijn. De gewichtsverdeling van de slavin in het geheel .. gecombineerd met de rekbaarheid van de folie en de kracht die uitgeoefend wordt op de vier touwen waar de ring aan bevestigd is. Een hele uitdaging om het goed uit te voeren en het elegant te laten overkomen ... op een veilige manier. Een kwestie van doen en leren .. tot het goed is. En dan .. is the sky the limit.

Het werkt allemaal zo inspirerend ... vooral bij Iemand met Mijn inlevingsvermogen en verbeeldingswaanzin. Een heerlijk klinkend woord, niet?!? Vooral het stukje "waanzin" .. grinnnn.
Mijn hoofd werkt alweer op volle kracht, hoe dit te kneden in een eigen creatie .. waarbij zowel Meester als slavin een stoot van endorfines en adrenaline te verwerken krijgen .. leidend naar dat oh zo begeerde mentale orgasme. Uiteindelijk is het Me daar allemaal om te doen. Haar iets geven waar ze zo naar verlangd ... waarmee haar basisbehoeftes invulling krijgen ... en waar Ik meteen ook de Mijne invul. In harmonie met E/elkaar.


Dryade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten