dinsdag 15 juli 2014

Gebonden

Daar zit je dan .. gebonden in alle vrijheid.  Er is geen mogelijkheid meer - om je te verplaatsen. En mocht je het kunnen .. je zou niet eens meer willen.

je benen worden heerlijk verwarmd door het hete water .. stromend door de enige chauffage die de kamer rijk is.
Door oorverdovende stilte omgeven .. raak je al snel in een trance .. je keert je in jezelf .. en droomt de mooiste dromen. Het zijn helemaal niet de dromen die je elke nacht weer "beleeft" ... het zijn hersenstrelende impulsen die je op reis sturen naar een voor jou bekend walhalla in niemandsland. Wanneer je na een tijdje weer "ontwaakt" en Ik je ontdaan heb van je blinddoek ... kijk je verdwaasd voor je uit. Het lijkt .. of je jezelf afvraagt waar je de hele tijd bent geweest. Niet eens beseffend hoe lang je weg bent geweest.
Het enige wat wél tot je doordringt .. is het heerlijke rustige gevoel dat over je lichaam is neergedaald. Even niet hoeven na te denken ... even geen stress ... even dat gelukzalige gevoel om diep in jezelf te kunnen keren ... even niets zijn. Niet meer dan een lichaam zonder gedachtes ...
Daar vind je het opperste geluk ...

Ik weet wat je nodig hebt ... en geef je die kans.


Dryade

3 opmerkingen:

 1. steeds verbaas je me weer , Jij voelt zo goed in , wat er in het meisje haar hoofd omgaat.
  Prachtig om jou gevoeligheid te lezen

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het is fijn on M/mensen te verbazen Avenlon ...;-)
   Ik denk dat Mijn grote inlevingsvermogen het spelen op zich nog prachtiger maakt om te beleven ... dan het voor vele A/anderen is.

   Verwijderen
 2. empathie is een geweldige gave...
  de wereld zou zo mooi zijn als we het allemaal in overvloeden bezaten

  BeantwoordenVerwijderen