vrijdag 11 juli 2014

Ik fluister

Ik fluister zacht in je oor wat Ik van je verwacht … wat Ik met je ga doen .. hoe lang het zal duren en wat je allemaal zal moeten incasseren. Het zal niet van de poes zijn .. en je zal het best hard te verduren krijgen …
Mijn woorden dringen stilaan tot je door … en ondanks je spreekverbod … vertel je Me via je lichaamstaal wat er in je omgaat … dat je uitkijkt naar O/ons spel. Het geschuifel op je stoel verraadt Me ook dat je licht zenuwachtig bent. Maar dat op zich … geeft dit alles enkel maar een aangename meerwaarde voor je. De endorfines die door je lijf gieren .. op een bedje van pure adrenaline .. dat is waar je van houdt. Het zorgt ervoor dat de pijn enkel maar als puur genot wordt ervaren. Ze vertalen het onaangename in het aangename. Het klinkt haast allemaal even heerlijk .. als het proeven van een 4 sterren gerecht na het volgen van een maandenlang streng dieet. Iets waar je al langere tijd verlangend naar uitkeek en nu is je kans eindelijk daar … om het weer te gaan voelen, ruiken en proeven.
Terwijl je ongeduldig wacht .. hoor je op de achtergrond zovele herkenbare geluiden. Het lemet van een mes dat op tafel wordt gelegd. je ruikt de weideachtige geur van hennep. je hoort Me Mijn koker openen waarin Ik Mijn canes bij hou .. en het metaalachtige geluid van het handvat terwijl Ik hem voor je neerleg. Een aansteker doet enkele kaarsen ontbranden … je ziet de lichtflitsen van de vlam doorheen je blinddoek. Hoe meer signalen je waarneemt .. hoe sneller je hart gaat slaan .. en hoe meer die endorfines zich gaan verspreiden in je lichaam.
Ik ben er klaar voor … jij bent er klaar voor … Let the game begin. Laten W/we beiden op zoek gaan naar O/onze innerlijke diepe rust … zodat nadien de nacht O/ons kan absorberen in het niets. Het zal lang geleden zijn dat je de slaap zo makkelijk weer kon vinden. Na een uurtje soezen en nagenieten .. op Mijn warme schoot .. vallen je ogen dankbaar toe. Slaap zacht shen-li .. je hebt het vandaag verdiend.

Dryade

   

4 opmerkingen: