zondag 13 juli 2014

butterfly

Wat een heerlijk beeld wordt hier voorgesteld.

Een zeer fragiele onschuldige vlinder die steeds weer opnieuw het topje van de vinger kiest als het ultieme plekje om tot rust te komen. Een vinger die met een handomdraai de vlinder kan vermorzelen. Platdrukken tot er enkel maar moes overblijft. En toch komt de vlinder weer.

Zonder nadenken, puur op intuitie .. vol vertrouwen en afgaande op het gevoel, omdat hij/zij daar eerder zat en er het geluk vond .. relax en ontspannen .. nadenkend over hoe hij/zij zijn/haar verdere reis zal aangaan.

En of die vinger nu de weg wijst (naar het geluk), de les spelt, de vlinder leidt naar een andere plek of er gewoon is als steun ... de vlinder vindt er het vertrouwen en het juiste gevoel om steeds weer terug te keren

Het leven kan dus wel degelijk heel mooi zijn .. wanneer je terecht komt op de juiste vinger. Het leven is niet meer dan dat ... intuitief je gevoel volgen, je rust-plekje zoeken ...vertrouwen schenken in de weg die je gevoelsmatig hebt gekozen ... en hopen dat je een goede keuze maakte ... dat dat vertrouwen niet geschonden wordt. Bij de juiste vinger ... zal de vlinder ontzettend gelukkig zijn. Bij de foute vinger eindigt alles in pijn en verdriet.

  
D.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten