donderdag 24 juli 2014

Branding irons


There is a hand-forged letter"D" Branding Iron. It is made the old fashioned way, forged and evil by a Modern-Day Blacksmith.
Great for branding Wood, Leather, Steaks, and anything that you can get your hands on (just not the wife or dog).
Letter face aprox. 11/4 inches tall and the handle aprox. 12 inches long.
Thank you for Stopping By !
I gladly take custom orders. Please contact me if you would like a custom brand designed.

Er is nog humor in het leven. De verkoper van deze prachtige "D" ... geeft aan dat Je het beter niet gebruikt op Je vrouw ... maar als Ik het ooit zou aankopen zou dat nu net wél het doel zijn. Misschien moet Ik hem even aanschrijven om dat stukje weg te halen in zijn verkooppraatje. Het is een doelgroep waar hij duidelijk niet heeft bij stilgestaan.

Het kost Je blijkbaar niet eens 12 euro om Je dit pareltje eigen te maken. Het enige wat Je te doen staat .. is het aansteken van Je BBQ en samen met Je slavin lekker genieten van het heerlijke eten. Ondertussen laat Je het ijzer netjes opwarmen in de hete kolen. Ik heb het gevoel dat Je slavin het best moeilijk zal hebben om met haar gedachtes bij de zaak te blijven ... haar eetlust zal net iets minder groot zijn dan anders ... maar ze zal trots Je letter dragen ... voor de rest van haar leven.


Dryade

2 opmerkingen:

 1. Mooi idee inderdaad.... tussen droom en daad staan wetten en praktische bezwaren :-)
  we praten er wel over... het idee is en blijft prachtig en intens intiem. Ik denk alleen dat het altijd wel een idee zal blijven.. dat is voor nu mooi genoeg...

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. belle ... wetten en praktische bezwaren. Je hebt vast een punt.
   Voorlopig blijven we dromen. Tot het moment ...
   D.

   Verwijderen