donderdag 3 juli 2014

Contrasten

J/je kan zien dat ze lijdt .. ze ligt er vast al een tijdje zo.
De houding is best zwaar en begint serieus door te wegen naarmate de tijd verstrijkt. Het gewicht en de druk op de armen die haar rug doen opbollen ... niet voor de hand liggend.
Maar .. essentieel was bondage ook een marteltechniek die Japan gebruikte voor hun gevangenen. Het was nu net de bedoeling dat de spieren zouden gaan pijn doen door lang in eenzelfde houding te verblijven. Het is niet uitgevonden .. om geërotiseerd te worden in mooie plaatjes. Puur omdat het in is ....

Het krijgt pas een erotische meerwaarde wanneer Je het toepast in de "ancient" hoedanigheid ... wanneer Je ziet dat het pijn doet.

De wasknijpers kunnen ook na enige tijd gaan zorgen voor de nodige irritatie.Jammer dat men er geen touwtje doorstak .. zodat Je ze er in één ruk kon aftrekken ... om er daarna weer op te zetten.

Het herhalend karakter maakt het fijn om uit te voeren ... wat spelen met haar mind .... tot haar grimas Je vertelt dat ze tegen haar grens zit.

De tijd is dan aangebroken .. om ze er even onaangeroerd te laten opzitten .. om uiteindelijk Je zin te krijgen ... een subspace. Laat de endorfines hun werk doen .. laat haar wegzweven ... in eindeloosheid. Rust in dat hoofd ... alles vloeit weg ... pure leegte.

Wel heel fijn dat ze een mooi zacht schapenvelletje onder zich kreeg ... Hij had gevoel voor humor.
Meester .. van contrasten.

Dryade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten