woensdag 4 juni 2014

verleden gewistEen blog wordt vaak gebruikt als dagboek. Niet dat je dagelijks schrijft ... maar regelmatig schrijf Je over emoties .. over dingen die belangrijk zijn in Je leven. Het is voor Mij ook belangrijk om dingen neer te schrijven zodat je af en toe eens terug kan gaan graven in het verleden .. in de herinneringen. Net zoals Je een fotoalbum bijhoudt met foto's uit Je leven. Foto's met Je gezin en familie - reizen - uitstappen - bijzondere gebeurtenissen in het leven. Een geboorte - huwelijk - .....

Het is toch altijd fijn om daar dan doorheen te bladeren en terug te gaan in de tijd. Dingen opnieuw voelen ..

Deze blog was niet Mijn eerste ... ooit schreef Ik op een andere locatie. Het ging vooral om de periode dat Ik Mezelf leerde kennen en waar Ik leerde aanvaarden dat Ik een Dominant ben. Een hele 'operatie' om te komen waar Ik nu ben. Van onzeker jochie ... tot de zelfzekere Dom die heel goed weet waar Hij voor staat en wat Hij wil in het leven.

Laatst liep Ik doorheen dit blog dat ongeveer een 4 jaren terug gaat in de tijd ... en wilde Ik Mijn 'album' van vervlogen tijden nog eens 'bovenhalen' ... om Mezelf te gaan spiegelen aan dat jochie ... tot Ik vaststelde dat het gewist is.

De periode van de blogmigratie vond Ik het niet zo belangrijk om de oudere blogs over te zetten naar deze plek. Vooral omdat het op dat andere blog perfect terug te lezen was. T was maar een kwestie van een ander internetadres in te geven om daar te geraken ... net zoals je ook je foto's niet in een nieuw album kleeft als het boek vol is, je begint een nieuw en legt het oude boek in de kast .....
Dom dom dom .. wat een vale en slechte redenering deed Ik toen toch.
Iemand anders besloot het zomaar te wissen en Ik ... gaf hen die mogelijkheid zelf. Ik had slimmer moeten zijn ... nu ben Ik jaaaaaaren van Mijn leven kwijt. Gewist .. voor altijd.
Het enige wat nog leeft zijn de herinneringen ... maar het is gefilterd ... sommige zaken zijn weg. Verdwenen - voor altijd.

Gewist.
Dryade

4 opmerkingen:

 1. Het is jammer, maar de herinneringen zijn er nog wel. Inderdaad niet exact, maar wel in grote lijnen. Bovendien, vroeger heeft je gebracht tot waar je nu bent. In die zin leeft het voort ;-)

  Ook mijn oude blog bestaat niet meer. Begonnen in 2007. Niet gemigreerd naar mijn huidige. Uiteindelijk heb ik hem zelf gewist nadat voor mij de luchtbel was geklapt en het gevoel 7 jaar in een leugen te hebben geleefd. Achteraf spijt van het wissen. Maar ook mij heeft het gebracht waar ik nu ben. Geen loepzuivere herinneringen, veel ruis, maar ergens zit nog genoeg.

  Het is hoe het is ;-)

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Geloof het of niet, zelfs ik heb wel eens iets gewist, en gelukkig ook weer terug gevonden via de donkere wegen in het internet domein. Nu is dat lastiger met de migratie maar zelfs daarin heb ik nog iets terug kunnen vinden. Dus mocht je tips, mail me :-)

  Knuf
  MisTique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Tips zijn altijd welkom MisTique ... Ik mail je.
   xx
   D.

   Verwijderen