woensdag 18 juni 2014

de riem

Het is één van de mooiste kado's die je je Meester kan geven .... een stevige broeksriem.
Soms sta je gewoon niet stil bij het nut van zo'n gift. Het is niet enkel om Je broek mee op te houden ... het is een genotsmiddel voor zowel Meester als voor slavin.
Het geeft zo'n mooi diepe en doffe knal wanneer het op haar weke billen neerploft. Zeker wanneer Je als Meester Je riem in een lus dubbel plooit. De twee delen van de lus klappen op elkaar - wat het geluid zoveel intenser maakt voor het oor. Een duidelijke meerwaarde in de beleving. Trillende billen ... een blik die boekdelen spreekt. Het fijne is nog het feit dat ze steeds een beweging maken .... alsof ze ergens het idee hebben dat ze er onderuit kunnen raken ... of dat ze de klap dan beter kunnen opvangen. Ontwijken of mee sturen waar de klap gaat neerkomen. Ik moet dan altijd stiekem lachen ... en speel er wat mee. Love it. :)

Maar hier houdt het helemaal nog niet mee op. Tel daarbovenop nog de brede rode striemen die de riem achterlaat ... of ... het snijdende gevoel die de randen veroorzaken en haar kontje abstract gaan tekenen tot een mooi tafereel. Puur genot voor beiden.

Ik begin Me zelfs al af te vragen ... of zulke kado's de dag van vandaag niet zeer bewust worden gegeven onder het mom ... " Dit kon Je wel gebruiken Meester ?".


Dryade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten