donderdag 5 juni 2014

jeugdigheid

Ik mis de jeugdigheid die Ik ooit had. Er zijn echt wel tijden geweest dat Ik na het uitgaan – enkel een douche nam – van broek wisselde en naar school ging (of naar het werk). Toegegeven – het was niet steeds voor de hand liggend – maar het lukte wel en Ik was ervan overtuigd dat Ik het geen week met Me mee sleepte.

Gisteren had Ik weer zo’n korte nacht .. om de juiste redenen. Ik zou het zo overdoen als Ik de kans kreeg. Wanneer Ik kijk naar het tijdstip van de laatste ontvangen sms en het tijdstip waarop Mijn wekker geprogrammeerd staat – moet Ik besluiten dat Ik exact 1u 30min geslapen heb … en dit met een fles rode wijn achter de kiezen. Momenteel is het nog relatief vroeg op de vooravond en wonder bij wonder nog helemaal niet moe .. maar Ik ben benieuwd wanneer Mijn veertje gaat breken. En vooral .. hoeveel dagen Ik het met Me mee ga slepen. 

Ik heb zowiezo reeds een licht probleempje met het enerGuy-level waardoor Ik beter wat meer zou slapen in plaats van minder ... hoewel? Langs de andere kant .. is dit ook de uitgelezen kans om aan te tonen dat Ik nog tekenen van jeugdigheid bezit … want Ik zie het momenteel relatief negatief in .. maar misschien overtuig Ik Mezelf wel van het tegendeel. Ben Ik niet alleen jong van hart .. maar kan Ik meer aan dan Ik vermoed.Ik beloofde ook uit te zoeken of een anti-toxischdieet verandering kon brengen in Mijn enerGuy-level. Een anti-toxischdieet zie Ik je denken? Uhu. Wat het betekent? Kort gesteld (want het gaat verder dan dat) … geen granen meer, dus geen brood en dergelijke .. geen dierlijke melkprodukten .. geen Cafeine (en das nog het ergste) .. niets meer uit conserven ... dingen in die richting uit.

Mijn dagelijkse portie koffie om wakker te worden ga Ik nog veruit het meest missen … en zolang het niet opgevuld wordt met ochtendseks of –knuffels zal het best lastig worden. ;)
Ik zie het als een uitdaging … en het eindigt misschien in iets heel moois.
Wie niet waagt .. niet wint.
Elke morgen gepruttel ..
een spoor van je opwindende geur.
Ik zou je zo graag willen proeven ..
laten inwerken op Mijn humeur.

jouw warme vocht .. bitter zoet
Mentale bevrediging zoals het moet.

Mijn eerste kop koffie ..
smaakt zooooo goed.


Dryade

2 opmerkingen:

 1. Deze mening deel ik volledig met je D, die koffie...die missen is echt erg. Ik heb het twee keer in mijn leven noodgedwongen moeten doen, 9 maanden geen koffie maar het verlangen ernaar bleef. En het leek alsof de momenten waarin koffie het beste smaak zich aldoor aankondigden alsof ze me wilden laten weten wat ik miste...

  En dat eerste kopje koffie na die 9 maanden, echt...de lekkerste ooit..

  Liefs
  MisTique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Eerste dag zonder koffie ... en daar zijn de ontwenningsverschijnselen reeds.
   Hoofdpijn ... Grumpy day.
   xxx
   D.

   Verwijderen