donderdag 12 juni 2014

het bestaat

Er is ooit een tijd geweest dat Ik op zoek moest gaan naar Mijn eigenheid, Mijn eigen identiteit. Ik voelde dat er meer aan de hand was .. dat Ik niet was zoals anderen .. dat Ik door het leven ging als een onvolledig individu. Maar hoe pak Je het aan om te weten wie of wat er met Je aan de hand is  ..  hoe geraak Je uiteindelijk daar waar Je wil zijn? Zoveel onzekerheden die door Je heen gaan. Frustraties .. angst .. twijfels .. niets dan negatief klinkende woorden. Verwondert het Je dan dat Je een moeilijk tijd doorheen moet? Maar het moet ... om ooit weer gelukkig te kunnen zijn. Het moet !! Het is verdomd een hele tocht .. een zware tocht.

En eens Je er uiteindelijk in geslaagd bent te aanvaarden wie Je bent .. begint het pas.
Het is in het gewone leven al zo moeilijk om een goede partner te vinden ... nu moet je een goede partner vinden ... die daarbovenop nog eens perfect bij je past op D/s vlak. 


Het maakt het verdomd zooooveel moeilijker om de "perfecte"  (met haar aansluitende imperfecties)  te vinden. En hier stopt het niet .... zij moet ook Jou nog aanvoelen en leuk vinden met je scherpe kanten erbovenop.  Toen .. in de beginfase geloofde Ik niet dat dit bestond ... Ik geloofde niet dat Ik ooit iemand zou tegenkomen die perfect bij Me paste .... Ik geloofde er niet in dat dat bestaat.

Aan allen die daar nog aan twijfelen .. zoals Ik ooit deed.
Het bestaat !!!


Dryade

4 opmerkingen:

 1. Ik twijfel daar inderdaad aan. Dank je voor de bevestiging dat het bestaat.

  ik ben blij voor je.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Castus .. dat betekent uiteraard niet dat Ik een volledig zorgeloos leven heb. Leven op zich is zowiezo een hele uitdaging. Maar datgene wat Ik hierboven beschreef - bestaat. Blijf erin geloven.
   D.

   Verwijderen
 2. Yes, het bestaat. Na 8 jaar twijfel....het bestaat :-)
  Geniet ervan! ;-)

  BeantwoordenVerwijderen