maandag 18 augustus 2014

verwarring

Ik ga momenteel door een heel verwarrende periode in Mijn leven. Niet goed wetende welke richting alles nu uitgaat.
Het liefst van al ... zou Ik gewoon Mijn vingers in de oren willen steken .. en Mijn ogen bedekken met een blinddoek ... om dan binnen twee jaar alles weer te verwijderen en te bekijken hoe de wereld er dan uitziet.

W/wie belt Me? W/wie kent Me nog? W/wie wil Me nog kennen? Zijn er knopen doorgehakt? Problemen opgelost? Is de rust weergekeerd .. en kan Ik Mezelf daar een plekje in opeisen? Ben Ik tevreden ?? Anders steek Ik heel eenvoudig Mijn vingers terug ... en doe Ik er twee jaar bij.

Het zou het leven zoveel makkelijker maken .. maar zo zit het helemaal niet in elkaar. Er zijn mensen die het zo doen .. daar ben Ik Me bewust van .. maar Ik vrees dat Ik het op deze manier niet zal aankunnen. Ondanks het niet kunnen horen en zien .. wat wijst op 'schijnbare rust' .. zal Ik de rust niet kunnen vinden. Hij is NIET echt. Ik kan ook Mijn verstand niét stilzetten .. Je rekt enkel het hele gebeuren tot in het eindeloze !

Heel kort gesteld zijn de onzekerheden in't leven niet amuzant .. en ze maken Me heel onrustig. Maar Ik moet er doorheen. De vraag is .. door wat heen en waarheen. Ach ja.
Door het ronddwalen her en der is één ding Me nog duidelijk ... Mijn behoeftes zijn nog steeds aanwezig. Foto's zoals hierboven weergegeven doen Me zweven. iemand (waar Je zielsveel van houdt) al wurgend in space neuken lijkt Me heerlijk. Laat Me maar even dromen van het onbereikbare. Het houdt Me enigzins recht.
Lichamen die volledig blauw zien van de geincasseerde slagen .. zucht.

Misschien toch maar kiezen voor de tweejarige makkelijkste manier van problemen wegduwen?

Who will tell. Time?


Dryade

4 opmerkingen:

 1. Na regen komt zonneschijn. Ik zou zeggen ga er doorheen in plaats van omheen. Je bent het waard, vind jezelf het waard.
  Life aint easy...maar als het makkelijk zou zijn zou het te makkelijk zijn. Ook dit soort periodes maken uiteindelijk dat je groeit en weer een stapje verder komt bij wie je bent en wat je wilt. Een stapje meer naar jou.
  ook hier, een paar stappen vooruit, dan een paar achteruit om er vervolgens weer een paar vooruit te gaan.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Het wordt Me allemaal nog wel duidelijk ^W^. Geef Me wat tijd en Ik ben er weer.
   D.

   Verwijderen
 2. Weet je D, als het makkelijker zou zijn... zou het dan nog net zo zinvol zijn? Zo intens, zo diep en zo mooi?
  Zonder dieptepunten zouden hoogtepunten ook niet bestaan en zonder kou zou er ook geen warmte zijn.....

  Rustig aan lieve D, en vergeet jezelf niet.

  liefs van belle

  BeantwoordenVerwijderen