zondag 5 januari 2014

mirror mirror on the wall ...

Dé mening die het meeste invloed heeft op jezelf .. is je eigen mening. Wat een ander ook zegt of doet .. de invloed op het beeld dat in je eigen hoofd leeft is miniem. Het is daarom van het grootste belang dat je door een kwalitatieve spiegel kijkt naar jezelf. Indien je altijd kijkt door een gebroken spiegel .. krijg je steeds een gebroken en vervormd beeld van jezelf te zien .. en zal je nooit uit die spiraal geraken. Zovele vrouwen vinden zichzelf lelijk, dik .. vinden ontzettend vele details die in hun ogen vreselijk zijn – terwijl het helemaal niet zo is.



Gun jezelf de perfecte spiegel zodat je jezelf leert zien zoals je werkelijk bent. Of luister eens naar de mening van de mensen om je heen. En besef dat de Wabi-sabi filosofie realiteiten in zich bergt. Het perfecte zien in imperfectie is geen illusie .. maar pure realiteit.
Geloof Me .. je bent zoveeel mooier dan het beeld dat je zelf ziet.
Throw away the shattered mirror … take another one. 
Or .. just listen to My opinion .. and all the others.


Dr. Dryade.

1 opmerking:

  1. ... niet dat Mijn spiegel zoveel beter is. Maar Ik werk eraan en luister naar jouw mening. En aangezien de kleding een beetje de Man maakt .. mag je nog steeds Mijn personal dresser (personal shopper) zijn.
    D.

    BeantwoordenVerwijderen