dinsdag 14 oktober 2014

how far can you go

In de periodes dat Ik een slavin liefdevol kan domineren ... werken Mijn hersenen in overdrive. Wil Ik dingen proberen .. die tegen de grenzen aanleunen. Voor de fun? No idea.

Soms wil Ik dan gewoon weten hoever ze komt .. hoelang ze het volhoudt. Noem het een vorm van sadisme ... misschien is het wel de bevestiging voor haar onderdanigheid die Ik zoek. Of .. de mate waarin Ik haar nog kan domineren .. op Mijn eigen eigenzinnige manier. Afwijkend van alle Anderen .. maar de drang is aanwezig om haar te onderwerpen aan de grillen van het moment.

Welke vreselijke gedachtes er ook doorheen haar hoofd dwalen ... Ik wil dat ze het doet .. zonder dat ze Me toont wat ze denkt. Een slavin mag denken ... maar niet ingaan tegen wat Ik denk .. en nodig heb.

Maakt dat een Zonderling van Me? Ok .. noem Me dan maar Zonderling. Ik hou van het uniek zijn in Mijn soort. Het tegen de stroom ingaan .. en in de ogen van de Anderen de paniek zien in de gedachtegang dat Ik Mijn einde tegemoet ga via die weg. Ik weet wel beter ... Mijn weg is de goeie .. later als ze wat groter en wijzer is .. overtuig Ik haar ervan. Geen probleem.


Maar nu gaat ze eerst luisteren en doen wat Ik haar opleg ... ook al speelt het zich af in Mijn eigen geest. Ik leg een touw strak omheen haar keel ... gutsend ijskoud water doet haar lichaam verkrampen. Harde muziek leiden haar af van de werkelijkheid ... de wereld is ver van haar verwijderd. Hoe meer de tijd verstrijkt ... hoe strakker het touw wordt aangehaald. Een katrol maakt het Me makkelijk ... tegenwoordig heb Je geen kracht meer nodig in wat Je doet. De lucht wordt armer .. ze wordt ijler in haar hoofd. De pijn der koude is voelbaar in elke vezel en spier van haar lijf. Verkramping. Het enige wat Ik niet wil horen is ... de vraag om te mogen stoppen. Ik wil in haar ogen zien wat gebeurt ... het einde zien naderen. En dit .. tot het licht voor haar uitgaat. Het moment .. nét voor dat gebeurt ... daar is het Me om te doen. De wegdraaiende ogen ... de weg naar subbieland.

Het is dan Mijn moment ... om niet te vergeten de klok af te lezen ... of Ik zal het opnieuw moeten doen.


Ach ja ... misschien ben Ik gewoon maar een beetje oververmoeid. Grinnnnnnnnnnnn.Dryade.

2 opmerkingen:

 1. Is het niet gewoon zo simpel als: jij bent wie je bent en hebt daar uiteraard iemand nodig die daarbij past.

  Voor velen zal het niet hun beleving zijn, maar voor dat enkele juweeltje wat wel bij jou past.

  Een zonderling, een bruut? Ik vind van niet. Want hoe je het ook went of keert beste D...altijd weer spreekt ook jouw liefde en respect voor degene die je onder je hoede hebt. Alleen maar mooi en goed toch!

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Lieve ^W^ .. je leest Me al zooo lang. Je kent Me inderdaad relatief goed ... en je weet heel goed hoe respectvol Ik met een slavin omga. Hoeveel Liefde Ik haar geef. En die hele scherpe kantjes die Ik af en toe heb ... ze horen een beetje bij Me. Ze typeren Me in Mijn hoedanigheid. Ooit omschreef iemand Me als "de Gentleman met een donker kantje" ... en zo is het ook. De ideale schoonzoon ... zolang de schoonmama niet alle details kent. ;)

   Thanks voor de complimentvolle comment. Ik hoop dat velen het lezen. :p

   D.

   Verwijderen