dinsdag 30 september 2014

plaats van ...

Laatst had Ik nog een boeiend gesprek over het verschil tussen sub-zijn ... slavin-zijn .. en de gradaties die zich daarin bevinden. Op zich geen moeilijk gesprek .. want Mijn beeld is héél duidelijk daarin. 
Maar ... Je merkt dat Mijn perceptie ... niet altijd dezelfde is als die van een ander Meester. Ieder zijn eigenheid zullen We maar zeggen .. Ieder zijn eigen invulling .. Ieder zijn eigen idee en visie. 


Volgens Mij persoonlijk is het allemaal niet zo moeilijk. Veel heeft te maken met de inspraak, zelfstandigheid en de invulling. 

Voor de Eén zijn er geen grenzen voor een slavin .. moet ze gebuikt worden .... gemanipuleerd ... vernederd. Ok .. Ik kan Me er perfect bij inleven ... indien We spreken over totaal slavinnen en dergelijke. Of level 2's. 
Er zijn slavinnen die zelfs hun eigenheid opgeven ... en willen leven onder een TPE. Kan perfect. Ik ken er persoonlijk wel ééntje ... die zich binnen de leefwereld van de Gor begeeft. Fascinerend. Maar dat gaat iets te ver voor Me.

Voor Mij ligt het geheel toch net iets anders.
Het respecteren van grenzen mag je nooit uit het oog verliezen. Je kan iemand psychisch zo hard kraken ... en dat kan naar Mijn mening niet de bedoeling zijn. En ook al spreek je over een slavin .. pur sang .. respect is en blijft een drijfveer ... een basispeiler. Toegegeven .. soms kiezen ze er zelf voor om zonder respect te worden behandeld. Het is een keuze ... niet de Mijne.

Het is héél duidelijk ... een slavin kent haar plaats. 24/7 ... niet enkel en alleen wanneer zij er zin in heeft .. niet enkel in de slaapkamer ... altijd en overal.
ze zit op de grond aan de voeten van haar Meester. ze leeft de vooraf doorsproken en de haar daarna opgelegde regels na ... . Tot in detail. Waardigheid troef.

ze leert wat discipline is ... en leeft ernaar. Zijn wil is wet ... voor egoisme is geen plaats.
Kruipen zal je ... omdat je ervan houdt Hem te behagen .. omdat je het trots in Zijn ogen wil zien.
Een slavin dient .. gehoorzaamt ... en leeft de regels na. Het ligt in je natuur ... je gelooft erin .. je leeft ernaar of je begint er beter niet aan. 


Dryade
2 opmerkingen:

 1. Ik heb respect voor de vrouwen die dat kunnen geven. Zo diep gaan dat er maar ego telt en dat is die van haar Meester.

  Ik hoop oprecht dat jij je meisje/ slavin vind....
  Die je alles geeft wat je beschrijft

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Avenlon ... Ik ben ervan overtuigd dat dat zal gebeuren.
   D.

   Verwijderen