woensdag 3 september 2014

geschiedenis herhaalt

Het is eigenlijk heel schrijnend en best ook wel heel ironisch ... maar Ik stel keer op keer weer vast dat de geschiedenis zich herhaalt. Hoe doorbreek je deze cyclus .. dat vraag Ik Me af ?!?

Het is nu bijna een goede twee jaar geleden dat Ik Me in exact dezelfde situatie bevond. Ik lag overhoop met Mezelf en Mijn gebroken gevoelens ... wist niet goed welke weg uit te gaan. Verloren ... in Mezelf.

Het enige verschil tussen nu en toen was de 'aanwezigheid' van een prachtige slavin .. een slavin die niet ongemerkt aan Me voorbij was gegaan .. een slavin die haar interesse toonde en Me er weer in versneld tempo bovenop haalde .. Me aandacht schonk en Mijn behoeftes levendig hield. En reëel.

Al bij al zat Ik toen even diep als nu .. en kijk wat Me de voorbije twee jaar allemaal is overkomen. Welke mooie dingen Ik allemaal heb mogen voelen en leren.Mocht Ik het hele liefdesverhaal vertellen en de spirituele diepgang ... N/niemand zou kunnen geloven. Een sprookje .. maar dan in't echt. Onverwacht en plots ...

Ik kan dus maar één ding leren uit het verleden ... het kan van vandaag op morgen weer kantelen richting utopie .. en hopen ... dat dit de laatste herhaling was van het verleden. Ooit moet dit leven zich weer gaan wortelen ... in happiness and joy.

Met een knipoog herhaal Ik de post uit het verleden ... wat was Ik wijs !! En dat bén Ik nog steeds.
Watch Me.


Dryade


Wanneer J/je door omstandigheden J/je gevoelens en behoeftes voor een tijdje moet parkeren ... raak J/je geen meter meer vooruit. Oneindig lang wordt de weg .. naar optimaal geluk. 
Van kiezen is geen sprake ... J/je moet lijdzaam ondergaan en J/je lot moedig aanvaarden.
Maar J/je moet ook blijven geloven dat een V/verlosser J/je ooit bevrijdt.

Mijn tijd is nog niet gekomen. Eerst weer rust in dat hoofd. Maar eens de weg is bewijzerd ... zal Ik de tocht weer aanvatten .. tot Ik ben waar IK wil zijn.

2 opmerkingen:

 1. Beste Dryade,

  Wijze woorden schrijf je weer, maar zij verhullen jouw verdriet niet, in tegendeel. Ik prijs je om je doorzettingsvermogen, of moet ik het overlevingsdrang noemen. Het Dom zijn zit jou in de genen volgens mij, dus het zal goed komen. Daar ben ik van overtuigd. It's not a matter of 'íf', but only a matter of 'when'.
  Je bent weer op zoek, op reis, en de oosterse wijsheid zegt daarover dat de reis soms belangrijker is dan de aankomst op de eindbestemming.
  Dus geniet, van het leven en van de reis die je mag maken. Zet koers naar een onbekende maar hoogst interessante bestemming D.


  Reislustige groeten,
  Lex.

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks Lex ... de oosterse wijsheid schat Ik naar waarde in. De reis zal Ik maken .. en ondertussen genieten van alles om Me heen.
   Grtz,
   D.

   Verwijderen