dinsdag 27 mei 2014

boog van Cupido

Soms heb je van die dagen dat je een artikel leest en je meteen het licht ziet ....

Heb jij ook een uitgesproken buiging in het midden van je bovenlip, zoals Kate Moss, Rihanna of model Sophie Dahl? Dan hebben we goed nieuws voor jou! Volgens recent onderzoek hebben vrouwen met een zogenoemde 'boog van Cupido' 12 keer meer kans om een vaginaal orgasme te bereiken.

Niet mis te verstaan .. het gaat wel degelijk om de lippen van je mond ... een bovenlip vind je enkel daar terug. Verder wordt er nog gezegd dat :

Van de vrouwen met een uitgesproken 'boog van Cupido' maar liefst 95% zei ... dat ze in staat waren om een vaginaal orgasme te bereiken.  Van de vrouwen met een minder of niet zichtbare inkeping van de bovenlip, was slechts 60 procent daartoe in staat.

Aangekomen op dat punt in het artikel .. was Ik reeds ver voorbij de grens van het verlies der concentratie en was de focus ver zoekende.Er waren vast verder nog veel meer wetenschappelijk onderbouwde details terug te vinden ... die het orgasme nog verder zouden ontleden tot elk goor detail benoemd en gekend was en het vrouwelijk orgasme geen geheimen meer zou kennen. Journalistiek van het hoogste niveau.

Op zich ... hét artikel dat elke waarzegger tot in de puntjes (leuke woordspeling) zou moeten kennen. Op basis van de vorm van je lippen - beschrijft hij je ganse genotsbeleving. Vanaf de eerste opgewekte tinteling .. tot de laatste spastische samentrekking in dat geile lijfje.
je hebt als vrouw geen geheimen meer voor al diegene die het artikel gelezen hebben ... je bent een open boek.

Ik .. die een orgasme steeds iets unieks en prachtig vond .. heb het licht gezien.
Wil je een vrouw die vaginaal kan klaarkomen ... zorg dat ze een 'boog van Cupido' heeft.


Dryade
(in een cynische bui)


3 opmerkingen:

 1. Hahaha nou ik ben best blij met die boog van cupido! Halleluja....eindelijk het ontstaan en de werking van het vaginaal orgasme ontdekt....
  *doet maar cynisch mee dan*

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Je bent nooit te oud om te leren ^W^.
   Je kan ook altijd nog plastische chirurgie overwegen. Kwestie van te kiezen voor het fijnste orgasme. :)

   Verwijderen
 2. Oeh, plastische chirurgie! Dan ben ik gewoon hebberig en laat er gewoon 1 extra plaatsen :-p

  BeantwoordenVerwijderen