zaterdag 1 november 2014

Verder kijken

Ik ben van plan om weer een stukje te schrijven. Mezelf even in de kijker zetten.

Ik heb een hele periode van pijn en rouwen achter de rug. Wachtend op de Liefde ... wachtend op een klein mirakel dat nooit meer kwam.
Het heeft Me enkele littekens extra bezorgd op Mijn tere en oh zo gevoelige hart. Maar niet enkel daar ... ook Mijn ziel heeft enkele eeltplekken extra vergaard.

Maar .. je komt er steeds weer sterker uit. Je leert telkens weer iets nieuws bij in het leven. Ze noemen het .. wijsheid. Hoe dom (in de betekenis van stom) Je Je ook kan voelen na die periode van wachten op de ware ... hoe vreselijk kut Je Je ook voelt ... Je komt er sterker uit. Volwassener.

Ik haal Mijn riem weer boven water en ga weer op zoek naar een hals die Ik letterlijk mag dichtsnoeren ... 
De zoektocht naar perfectie in de imperfectie zal niet van een leien dakje lopen en het kost Me vast héél véél tijd en energie ... maar We zullen geduldig zijn .. Ik neem er Mijn tijd voor .. en investeren in datgene wat Ik wil bereiken. Ik ben er zeker van .... ze loopt ergens rond.

Het is zoals elk M/mens weet, op elk scheef Potje .. past een deksel. Bij elke Meester .. hoort een perfect imperfecte waardige slavin. Nee .. Ik ga niet voor submissiviteit in zijn eenvoud ... Ik wil slaafsheid in alle gelederen. ze hoeft niet ervaren te zijn ... desnoods train Ik haar wel zelf tot datgene wat Ik wil. Maar ze moet de juiste visie bezitten .. de wil hebben om getraind te worden .. om geleid te worden .. 24/7.

Ik besef dat Ik heel dromerig kan zijn .. bijna surrealistisch de dingen omschrijf en weergeef.
Tja .. omdat Ik geloof in de Liefde? Ik zie een leven vol Liefde als een sprookje?... is dat fout? Neen ... maar Ik creëer daardoor misschien wel een beeld waarin geen enkele zichzelf respecterende slavin zich kan inleven ... of waarbij het gevoel opwelt te kort te gaan schieten in het geheel. Niets is minder waar. 

Doorzie het dromerige in Mijn zijn. Doorzie het surrealistische in Mijn woorden, lees tussen de regels door en voel Me aan voor wie Ik ben. 

Het is niet moeilijk om van Me te houden. je zou niet de eerste zijn die dat ooit deed.
je zou niet de eerste zijn .. die Mijn scherpe kantje weet te aanvaarden en appreciëren.

Dryade


4 opmerkingen:

 1. Lieve D,

  Ongetwijfeld ben ik teveel geraakt in mijn eigen stuk om een zinvolle reactie te schrijven. Dus schrijf ik niets inhoudelijks maar spreek de wens uit dat jij die ene vrouw zult gaan tegenkomen, die jou een nieuw pad weet te tonen. Een pad los van sturing, los van invulling op patronen van wensgedachten maar een pad dat leeft van het durven volgen van interactie.

  Als ik iets ervaren heb de afgelopen 8 jaar dat positief was (en me het meest verdrietig stemt dat kwijt te zijn) is het dat door los te laten en een echte en pure interactie te durven stappen er een nieuwe horizon verschijnt.

  Dat wens je toe, met al het mooie dat het in zich kan dragen.
  Liefs
  MisTique

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Thanks MisTique. Ik besef in wat voor hel je momenteel vertoeft ...
   Ik apprecieer enorm dat je de tijd en energie investeert om Me dit moois te komen wensen. Verzorg jezelf.
   xx
   D.

   Verwijderen
 2. Ik zit midden in pijn en rouwen... het komt me allemaal rauw op mijn dak vallen....

  Maar toch, ik wil je van hieruit heel veel positiefs meegeven, een flow van warmte , eerlijkheid, wederkerigheid...

  dikke zoen
  van belle

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Hey belle ... Ik apprecieer van harte dat je Me dat komt wensen ... ondanks alle pijn. je krijgt er de allerdikste zoen voor ...
   SMAK
   D.

   Verwijderen