dinsdag 29 november 2016

masturbate ..


Het is nog steeds één van de mooiste dingen om naar te kijken ... een vrouw die vol overgave en ongeremd aan de slag kan gaan met zichzelf.

Maar, véél vrouwen zijn té geremd om dit te doen .. té geremd om aan de slag te gaan terwijl er Iemand toekijkt .. ook al is het hun eigen Partner / Meester / Minnaar.

ze zullen het wel doen omdat Hij het hen had opgelegd .. maar of ze dan ook  werkelijk dat explosieve orgasme zullen kennen is nog maar de vraag.

Veel hangt af van hoe het meisje zich voelt - hoe goed ze in haar eigen vel zit.
Faalangst ... eigenwaarde ... schaamte ... het idee over haar lichaam ...  noem maar op .. zaken die alles kunnen blokkeren.

Is het dan niet de taak van de Meester om hard te werken aan die eigenwaarde? Want geef toe ... die zaken die blokkerend werken ... zijn van psychologische aard en zitten tussen die twee mooie oortjes. Ze ontspruiten vaak vanuit een gebrek aan aandacht .. of worden gevoed vanuit de manier waarop Je naar haar kijkt .. hoe Je tegen haar praat .. hoe Je haar behandelt .. hoe Je omgaat met die blokkages.

Werk eraan ! Leer haar goed kennen .. lees haar .. maar laat het nooit zomaar zijn gang gaan. Het groeit en groeit naar een onhandelbaar niveau.

En dan heb je nog de vrouwen "buiten categorie" ... daar kan je blijven aan werken zonder resultaat. Eens het in hun hoofd zit .. krijg je het er nooit meer uit. Jaren kan Je hen trachten te overtuigen van hun ongelijk. Maar indien ze té lang ondergedompeld geweest zijn in een foute omgeving ... of het werd hen met de paplepel ingegeven dat ze niet goed genoeg zijn ... voor niets en niemand .. dan is het een verloren zaak. But ... keep on trying .. geef ze alle liefde die Je hebt en aanvaard het.Dryade

Geen opmerkingen:

Een reactie posten