zondag 4 oktober 2015

masturdating

Het begon met een zeer brede glimlach op Mijn gezicht .. toen Ik het woord aan Mijn ogen zag voorbij flitsen. Ik zag meteen het humoristische achter het geheel ....

Enkele tellen later kwam het gevoel van herkenning. "Hey ... Ik doe dat ook." Lekker gezellig op Mijn eentje naar de bios ..
Het is dan niet eens zo gek dat ze er een woord voor bedenken. Het maakt het Me makkelijk om in de toekomst te gaan communiceren met anderen. "Vanavond, ga Ik lekker masturdaten". Ben wel benieuwd naar de blikken die ze Me gaan toewerpen.

Enige minuten later voelde Ik Me enigzins zielig. Wie gaat er nu alleen naar de bios? Dat moeten wereldvreemde M/mensen zijn? Einzelgangers. Mensen die veel sociale skills missen. Genoodzaakt zijn om alleen door het leven te gaan.

En terwijl Ik dit schrijf komt de berusting. Ik ben niet alleen ... Ik voel Liefde en warmte. Vrienden .. familie .. eeuwige Liefde die continue in Me huist, ook al zie Ik haar niet .. collega's en symphatisanten. Zovele M/mensen die zich om Me heen begeven.

Het hoort nu eenmaal een beetje bij de Mens die Ik ben. Soms heb Ik gewoon wat tijd nodig met Mezelf. Ik hou wel eens van Masturdating.


Dryade

2 opmerkingen:

  1. Grappig, ik kende het woord niet. Maar wel genoeg mensen die graag alleen naar de film gaan. En dat kan ik me wel weer voorstellen, want ergens is naar de film gaan niet echt een sociaal gebeuren. Je zit immers 2u lang voor je uit te kijken met weinig contact met de ander. Dus ja, naar de film in je eentje vind ik helemaal niet gek.

    BeantwoordenVerwijderen
    Reacties
    1. Grinnn ... en toch ga Ik veel liever met z'n tweetjes. Het gevoel dat er iemand naast je zit ... geeft het zoveel "warmte". x

      Verwijderen