zondag 13 september 2015

know ...

Het gevoel dat deze foto Me oplevert is zo immens groot ... hij weerspiegelt zoveel waardes die ik zoek ... zoveel waarheden en correctheid.

Ik kan uiteraard niet omheen de pracht van de dame op zich. ze herbergt zoveel schoonheid. Lekker in alle opzichten. Stevig kontje om te behagen .. mooie belijning van haar rug. I love what I see. Maar ook de tats vind Ik vreselijk sexy. Mocht ze nu op dit ogenblik voor Mijn deur staan .... Ik nodigde haar uit voor een koffie en een goed gesprek. :)

ze straalt ook die heerlijke onderdanigheid uit. De houding tegen de muur ... de zweep in haar handen alsof ze die dadelijk gaat aanbieden aan haar Meester en Eigenaar.

Haar kleding ... de lingerie .. ze weet exact wat te dragen. Hoe ze zich sexy kan voordoen. Want ook dat is de taak van een respectvol slavin .... zich sexy kleden. Zorgen dat ze een lust is voor het oog van haar Meester. Zich in die hoedanigheid aanbieden.

Ik zou achter haar gaan staan .. haar laten voelen hoeveel ze Me bekoren kan. Een vinger zou haar rug beroeren .. Mijn hand zou zeer snel volgen .. alsook de stijfheid van Mijn jongeheer.  Woorden van bewondering fluisterend in haar oor. ze verdient vast de erkenning .. waar ze zo hard voor werkt. ze verdient vast elke seconde van aandacht die Ik haar geven zal.

Geef die zweep maar aan Mij lieverd .. Ik ga je een beetje pijn doen.


Dryade


Geen opmerkingen:

Een reactie posten