zondag 6 september 2015

Advertenties

De laatste tijd zie Ik wel vaker advertenties aan Me voorbij komen. Stukjes tekst waarin mensen zichzelf trachten te 'verkopen' ... want dat is het ergens wel.
Je tracht jezelf in enkele woorden te omschrijven .. je tracht duidelijk te maken voor wie je staat in het leven .. wie en wat je bent .. zelfs wat je te bieden hebt.
Langs de andere kant probeer je ook weer te geven wat je zoekt .. wie bij je zou passen ...

Laatst reageerde Ik nog op een zeer interessante ad ... zelfs tot twee maal toe ... maar er kwam geen reactie terug. We zullen het maar houden op het feit dat er een overaanbod aan reacties zullen geweest zijn. :)

Even ging het doorheen Mijn hoofd om zelf een ad. te schrijven ... maar dan overwoekerde al snel het idee dat dat ergens wel overkomt alsof Je desperate bent? En dat ben Ik niet hoor .. verre van zelfs.

Trouwens .... wat zou Ik er uberhaupt in moeten zetten?!? Jezelf omschrijven in enkele woorden is echt wel akelig. Ik vind het behoorlijk moeilijk .. ook al ben Ik goed met woorden.
Ik zou dan eerder Mezelf laten beschrijven of omschrijven door anderen. Hoe zien vrienden Me? Hoe zouden de meisjes waarmee Ik ooit een relatie had .. Me omschrijven? Als Ik daar nu eens een collage van zou maken. :) Zou dat niet het meest eerlijke stukje tekst zijn? Het meest aan de realiteit benaderende?

Ik wis maar snel elk idee rond dit onderwerp en leef het leven verder zoals het nu is ...


Dryade


4 opmerkingen:

 1. ik had anders gerust willen reageren, Mr. =D x

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Das wel heel lief van je girly.
   je had Me vast héél mooi omschreven ... als een Held. :)

   Verwijderen
 2. Gewoon doen ! Veel mensen geven af op advertenties en vinden dat naar munches gaat etc de enige manier is. Maar ik heb altijd leuke contacten opgedoken via advertenties. En een leuke Mr 4 jaar geleden :-)

  BeantwoordenVerwijderen
  Reacties
  1. Komt het misschien té wanhopig over ?? Ben Ik er misschien té trots voor om toe te geven dat Ik na zoveel tijd niet in staat ben iemand (via normale weg) te vinden die Liefde met Me wil delen ?? Ik weet niet precies wat het is .. maar iets in Mijn eigen hoofd houdt Me tegen het te doen.

   Verwijderen