zaterdag 27 juni 2015

Welcome to reality

Soms vraag Ik Me echt af waarom iedereen zo verbaasd is wanneer Je vertelt dat Je nu reeds meer dan twee jaar geen seks hebt gehad? Dat het reeds meer dan twee jaar geleden is dat Je nog met iemand speelde?
Waarom zou Ik het leven anders voorstellen dan het werkelijk is?
Opmerkingen van "wie kan U nu weerstaan" .. " oh .. en U bent zo'n Knapperd .. just ask D." .. "Woonde U maar wat dichter in mijn buurt " .. strelen zeker wel Mijn ego .. maar veranderen niets aan de zaak. De juiste snaar zal geraakt moeten worden om Me zover te krijgen ... Mijn hart en ziel zijn niet voor zomaar iedereen weggelegd.

Spelen of seks hebben met iemand doe Ik niet omdat Ik zin heb of een geile avond heb. Geloof Me .. die zijn er genoeg .. maar daar heb Ik bij wijze van spreken een sterk ontwikkelde rechterarm voor. Een beetje ruwe porno kijken, helpt Me er dan wel doorheen. :)
De voorbije twee jaren is er gewoonweg niemand in geslaagd de juiste snaar te beroeren. De laatste die daar in slaagde was Mijn geliefde shen-li.  En hoewel het lot besliste dat er geen ruimte was voor een Liefdes-D/s-relatie ...  shen-li heeft destijds een plaatsje in Mijn hart veroverd .. en zal er voor altijd vertoeven.

Gelukkig is Mijn hart groot genoeg ... heb Ik nog meer Liefde om uit te delen .. het staat open om veroverd te worden.

Tot op de dag van vandaag heb Ik er vrede mee ... Ik leerde controle te hebben over die vreselijke stuitermomenten. Je leert er na geruime tijd echt wel mee omgaan.

En ja hoor ... er zijn ook momenten dat Ik ervaringen zit te lezen van anderen .. en er spontaan een giga erectie tevoorschijn komt ... een geile erectie die Je gezien het uur van de dag niet meer kan catalogeren onder de ochtenderecties. Maar hey ... that's life. Welcome to reality.

Ik hunker er echt wel naar om naast een beeldschoon meisje wakker te worden .. de liefde in haar ogen te lezen .. haar stem te horen ... woorden die Me geruststellen .. die Mijn lijf en mind doen sidderen van geluk ... maar We hebben alle tijd van de wereld. Rome is niet op één dag gebouwd. Het opperste geluk wat Ik absoluut verdien ... ligt om het hoekje. Het is weggelegd voor diegene die die gevoelige snaar weet te beroeren ...


Dryade

2 opmerkingen: