donderdag 5 januari 2017

ArtistiekArtistiek is dit een voltreffer. Zo verfijnd uitgekiend .. maar ook uitgevoerd. Er is duidelijk goed over nagedacht. Je zet haar eerst in een houding die haar limieten benadert .. en gaat dan aan de slag. Het moet snel gaan ... dus een goede voorbereiding is van essentieel belang.

Het fijne is dan dat ze niet meer kan bewegen zonder de angst dat ze zichzelf zal verwonden. En die kans is wel degelijk aanwezig. Heerlijk. Sommige mespunten drukken nu reeds subtiel tegen haar huid aan .. ze voelt ├ęcht wel de scherpte van het koude staal. Na een tijdje begint deze houding zwaar te worden ... ben benieuwd hoe ze zal trachten de pijn te onderdrukken ... hoe ze zichzelf zal handhaven in deze netelige houding.

De sadist in Mij zou het niveau van het spel nog wat opvoeren door extra pijnprikkels en sexuele daden te introduceren in het geheel. Ik heb vast nog een mes op overschot .. waarmee Ik haar buik en borsten kan krassen. Laten We het 'mooi maken' noemen .. De krassen laten nadien nog dagenlang aandenkens achter. Herinneringen in dat hoofd van jou ... en de spiegel waar je regelmatig voor zal staan ... geven het extra cachette.
Terwijl Ik dat doe duw Ik een vib in je nauwe kutje ... op een matige stand. Laat die maar zijn werk doen .. ondertussen doe Ik het Mijne. En de messen zorgen voor de juiste psyche. Gnagnagna. :)

Zucht ... waar leiden Mijn hersenkronkels Me toch naartoe !!!.


Dryade

2 opmerkingen: