maandag 30 mei 2016

Gewenning

Reeds jarenlang deel Ik de lakens uit op gebied van spel en sexualiteit.
Ik bepaal de regels .. hoe het eraan toegaat. En hoe langer Ik Me op die weg begeef .. hoe logischer alles lijkt te worden in de dingen die Ik opleg of verlang.

De tijd toen Ik nog stilstond bij het feit dat een slavin een gevoel kan hebben van schaamte en/of verlegenheid ligt ver achter Me. Het lijkt zo voor de hand liggend dat ze zich naakt aanbiedt ter controle !!
Vergeet Ik hierbij rekening te houden met hoe zij ertegenover staat? Is er een soort van gewenning opgetreden in deze dingen? Verschuift Mijn gevoel over het haalbare .. ?

Laatst had Ik nog een keer vanilla seks met een leuke vriendin ... en gezien het vanilla was liet Ik het gewoon maar gebeuren. Ik wilde haar vooral niet bruskeren door Mezelf te zijn ... en beperkte Men 'ruwheid' en speciale verlangens tot een minimum. Nog voor Ik het doorhad lagen We in bed te vrijen met het licht uit. Pikkedonker ... op de tast. Dit ben Ik echt niet meer gewend. Het voelde raar .. ongewoon.

Niet meteen Mijn stijl .. maar het gaf haar wel een aangenamer en safer gevoel.
Soms moet Je even Je eigenheid inslikken .. voor het "goede gevoel" van Je friend. Op zich ergens wel onbelangrijk omdat Ik op dat moment meer behoefte had aan iets anders ...  haar warmte en de zachtheid van haar prachtige lijf. Het gevoel van haar naakte lichaam tegen het Mijn voelde wel heerlijk ... En wat lekker om zo nog een keer te kunnen slapen. Terwijl Ik Mijn arm om haar heen sloeg .. greep ze die vast en wikkelde zichzelf erin. Het veilige gevoel van een Man in haar buurt was duidelijk ook zeer welkom.

Gelukkig zorgden de morgenduren voor voldoende zonlicht in de kamer - zodat Ik haar nog even (stiekem) kon bewonderen. De prachtige tats op haar lichaam .. Ik kon ze even strelen .. betasten.

Let's do it again ... maar dan met wat meer licht zodat Ik de glinstering in je ogen kan zien wanneer je komt.


DryadeGeen opmerkingen:

Een reactie posten